Udsmykning

Fjerritslev ægget Anno 2022

2022 fik jeg æren af at dekorere årets kunstner-æg til Fjerritslevs Handelsstandsforening. Hvert år til påske kan du se de store påskeæg udstillet i byens handelsgade.

 

Ægget er inspireret af temaet ‘Fjerritslevs fem årstider’.

Nedenfor finder du en lille fortælling om motivet og de fem årstider.

 

Højde på ægget er ca. 150cm.

..Med foråret og påsken udspringer en ny begyndelse, hvor hanen får vores drømme og muligheder til at spire og sprede fornyelse, håb og glæde. En årstid med respekt for værdier og dem, som bringer kulturen til live i Fjerritslev.

 

..Sommeren skal minde os på, at her hvor Danmark starter, er der højt til himlen og plads til nærvær. Naturen og lyset i vores område er helt unikt. Med fredsduen sendes en tak til alle der værner om naturen og livet i al sin enkelhed.

 

..Om efteråret danner trækfuglene formationer, hvor alle må være med. Efteråret er dedikeret til dem, der gennem samarbejde skaber udvikling og aktiviteter i Fjerritslev og omegn, samt alle frivillige og ildsjæle, der leverer en uvurderlig indsats i de lokale foreninger.

 

..Vinteren kalder på styrke, balance, relationer og indsigt. Sæt sejl, da vil lyset, vinden og havets energi sende dig afsted mod nye eventyr. Først kom ægget og til sidst en tanke til vores kære, der rejste til den femte årstid – Forevig.

 

Susanna flyttede til Fjerritslev sammen med sin familie for 15 år siden. Hun har altid været fascineret af kunsten og haft en passion for det kreative, herunder at tegne og male. Men det er specielt gennem de seneste 8 år at maleriet har fundet plads i fritiden.

 

Som ægget, bygger hendes malerier også på fortællinger, det er oftest refleksioner over historier, steder, tiden, livet og oplevelser, der former værkerne.

 

Men også naturen og lyset i Jammerbugten, er en stor kilde til inspiration. Motiver spænder fra det abstrakte til naturalistiske og fotografiske udtryk.

 

Du finder Art by Susanna Knudsen på facebook og www.gallery-san.dk

Jammerbugt kulturuge 2021

I forbindelse med Jammerbugts kuturuge40 2021, blev et af mine malerier valgt som forside på programmet for kulturugen.

Maleriet er netop inspireret af indgangen til vores smukke område Jammerbugten.

Scroll to top